De gamle er eldst!

En godt smilende Tollef Langvad på vei inn til vinnerpaddock med Moonflash som han også trener selv. Foto: Hesteguiden.com

(04.10.2024) Tollef Langvad avgjorde Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp IV etter et spennende oppgjør på oppløpet mellom våre to eldste amatørryttere.

Det var et godt samlet felt gjennom mesteparten av det 2400 meter lange løpet. Tollef hadde ligget lenge i front med Moonflash, men det var Finn Kristiansen som traff oppløpet først med Airtrix. Tollef hadde ikke tenkt til å gi seg og fikk fart på Moonflash, og oppløpet ble utrolig spennende mellom de to. Frida Sandbraaten med Diggit meldte seg også etterhvert og avsluttet raskest av alle. Det holdt til en 2. plass foran Finn Kristiansen som da endte på 3. plass.

– Moonflash fortjener å gå over i pensjonisttilværelsen nå. Det var ekstra moro å kjempe mot Finn. Vi er blitt gode venner, og det ble en skikkelig oppløpskamp. Jeg kommer nok også til å gi meg med å ri løp nå. Tiden er nok inne for det med tanke på egen alder, barn, barnebarn og alt, oppsummerte populære Tollef Langvad etter løpet.

Tollef ser seg bak på Finn Kristiansen før han jubler over seieren. Foto: Hesteguiden.com

Det er fortsatt Mie Blichfeldt som leder klokkeserien, men var uplassert i dette løpet. Så blir det spennende når serien avgjøres neste løpsdag 9. oktober. Se hele statistikken her.