Uventet vinner i finaleløpet

Karoline Pedersen og Stogas Athena først over mål i Øvrevoll Hesteeierforening Klokkeløp V. Foto: Hesteguiden.com

(12.10.2024) Karoline Pedersen lurte spillerne med sistevalget Stogas Athena, og Mie Blichfeldt fikk seg nok en ny klokke fra Øvrevoll Hesteeierforening.

Det så lenge ut til å bli et oppgjør mellom Emilie Finckenhagen og Frida Sandbraaten som satt på Queen of Hearts og Last Orders. Queen of Hearts og Last Orders hadde et spennende oppgjør forrige løpsdag hvor sistnevnte seiret. Nå var Queen of Hearts revansjesugen og favoritt i vinnerspillet. Etter å ha ledet gjennom nesten hele løpet tar Benedikte Rånes med Azure World over ledelsen og ser ut til vinne, men det stopper litt opp på slutten. Da er det Karoline Pedersen på Stogas Athena som suser frem og snapper seieren. Nicolas Vega på Simmy’s Copshop får også opp farten på slutten og tar en fin 2. plass. Benedikte ender på 3. plass.

Mie Blichfeldt som ledet klokkeserien sammenlagt kom på 4. plass med Rock Dancer og endte som sammenlagtvinner for tredje året på rad. Mie vinner nok en klokke fra Øvrevoll Hesteeierforening sponset av Stall Holiday. Se det endelige resultatet i klokkeserien her.